ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου»

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου» Facebook Twitter
Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells/Φωτ.: EPA
0

Στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη καθώς νίκησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-2) την 20χρονη Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ (Νο 3). 

Σε έναν αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 41 λεπτών, που είχε διακοπεί δύο φορές λόγω βροχής, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Καλιφόρνια Indian Wells.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε στον 10ο τελικό στην καριέρα της -3ος στο WTA μετά τους δύο στο Indian Wells και το Σεπτέμβριο στη Γουαδαλαχάρα-επιβεβαίωσε και απέναντι στην Γκοφ ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.

«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω. Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τελικό», δήλωσε αρχικά η Σάκκαρη.

Για το ότι είναι ο πρώτος τελικός μετά τη Γουαδαλαχάρα: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ».

Για τον τελικό με τη Σβιόντεκ: «Χαρούμενη κι ανυπόμονη γι’ αυτό το ματς. Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ