Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου»

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου» Facebook Twitter
Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells/Φωτ.: EPA
0

Στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη καθώς νίκησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-2) την 20χρονη Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ (Νο 3). 

Σε έναν αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 41 λεπτών, που είχε διακοπεί δύο φορές λόγω βροχής, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Καλιφόρνια Indian Wells.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε στον 10ο τελικό στην καριέρα της -3ος στο WTA μετά τους δύο στο Indian Wells και το Σεπτέμβριο στη Γουαδαλαχάρα-επιβεβαίωσε και απέναντι στην Γκοφ ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.

«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω. Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τελικό», δήλωσε αρχικά η Σάκκαρη.

Για το ότι είναι ο πρώτος τελικός μετά τη Γουαδαλαχάρα: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ».

Για τον τελικό με τη Σβιόντεκ: «Χαρούμενη κι ανυπόμονη γι’ αυτό το ματς. Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM