Η Ίος διοργανώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley

Η Ίος διοργανώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Στον «χάρτη» των θερινών παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων μπαίνει η Ελλάδα με το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley Features που θα διοργανωθεί στην Ίο από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022.

Ένα από τα καλύτερα τουρνουά του κόσμου θα λάβει χώρα στην παραλία του Μυλοπότα με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και εθνικών αποστολών από Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία και με την ενεργή συμμετοχή εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2019 η Ίος φιλοξένησε για πρώτη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley με επιτυχία καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα ήταν «απούσα» για 15 χρονιά σε επίπεδο αθλητικών διοργανώσεων παγκόσμιου βεληνεκούς στο συγκεκριμένο άθλημα.

Η παραλία του Μυλοπότα υποδέχτηκε τότε περίπου 64 ομάδες από 25 χώρες, ενώ για τους αγώνες ταξίδεψαν στο νησί μεγάλα ονόματα της πετοσφαίρισης, από Ιαπωνία μέχρι Καναδά.

«Ίος σημαίνει αδρεναλίνη, άμιλλα, ευεξία και θετική ενέργεια. Η καθιέρωση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος σε ένα μικρό αλλά χαρισματικό νησί όπως η Ίος προσελκύει τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ωφελεί τουριστικά την Ελλάδα, συμβάλλει στην επιμήκυνση της σεζόν και αποτελεί παρακαταθήκη για τον αθλητισμό και τη νέα γενιά», δήλωσε ο δήμαρχος Γκίκας Γκίκας.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM