ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι 4η σε πωλήσεις στο NBA

Η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι 4η σε πωλήσεις στο NBA Facebook Twitter
0

Η αγωνιστική άνοδος του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως συνοδεύεται και από την εκτόξευση της δημοφιλίας του καθώς η φανέλα που φορά στους Μιλγουόκι Μπακς είναι πλέον 4η σε πωλήσεις σε όλο το NBΑ.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του NBAStore.com και αφορούν την περίοδο Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2017, ο 23χρονος σούπερσταρ βρίσκεται στο top 5 των πωλήσεων πίσω μόνο από τους Στεφ Κάρι (Ουόριορς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) και Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς).

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως ο Giannis καταφέρνει να αφήσει πίσω του κορυφαία ονόματα του NBA όπως π.χ. ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερς), ο Καουάι Λέοναρντ (Σπερς) και ο Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς).

Παρεμπιπτόντως, η 4η θέση είναι η υψηλότερη που έχει φτάσει ποτέ ο Αντετοκούνμπο όσα χρόνια αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Αθλητισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σενγκιούν έσβησε το σχόλιο περί «θάλασσας» και το χαρακτήρισε «επικοινωνιακό λάθος»

Αθλητισμός / Ο Σενγκιούν έσβησε το σχόλιο περί «θάλασσας» και το χαρακτήρισε «επικοινωνιακό λάθος»

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ελληνικό λαό», έγραψε στα social media ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, χωρίς ωστόσο να διαγράψει και το τραγούδι που χρησιμοποίησε για την έμμεση αναφορά του
LIFO NEWSROOM
Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM