Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση

Χουάνγκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε συντρόφους του χωρίς συναίνεση Facebook Twitter
Χουάνγκ/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής, Χουάνγκ Ουί-τζο, απολογήθηκε δημόσια επειδή βιντεοσκοπούσε παράνομα τις σεξουαλικές του επαφές με τις συντρόφους του χωρίς συναίνεση. 

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, ο 31χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό το 2023  κατέγραψε παράνομα τις συναντήσεις του με δύο γυναίκες, σε τέσσερις περιπτώσεις, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο της Σεούλ την Τετάρτη, ο Χουάνγκ εξέφρασε την «βαθιά του λύπη»  για την απογοήτευση που προκάλεσε. Σημειώνεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ, που πρόσφατα μεταγράφηκε στην τουρκική ομάδα Αλάνιασπορ, εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση καθώς τα βίντεο αποκαλύφθηκαν μέσω της κουνιάδας του.

Η κουνιάδα του Χουάνγκ δημοσιοποίησε τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο, σε μια προσπάθεια να τον εκβιάσει. Μετά από μήνυση του ποδοσφαιριστή, εκείνη καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση τον Σεπτέμβριο για εκβιασμό. Παρόλα αυτά, οι κατηγορίες εναντίον του Χουάνγκ προχώρησαν, καθώς οι εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι τα βίντεο γυρίστηκαν παράνομα.

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τις γυναίκες που εμφανίζονται στα βίντεο, προκειμένου να αποφευχθεί επιπλέον ζημία. Οι εισαγγελείς ζητούν την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Σεούλ την Τετάρτη (16/10), εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη για την απογοήτευση που προκάλεσε.

Στο δικαστήριο, ο Χουάνγκ δήλωσε ότι δεσμεύεται να μην επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα, καθώς και από όσους τον έχουν υποστηρίξει.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM