«Χάθηκαν» εκατομμύρια από λογαριασμούς του Γιουσέιν Μπολτ

«Χάθηκαν» εκατομμύρια από λογαριασμούς του Γιουσέιν Μπολτ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/FRANCK ROBICHON
0

Εκατομμύρια δολάρια «χάθηκαν» από λογαριασμούς του Γιουσέιν Μπολτ, του οκτάκις Ολυμπιονίκη

Ο μανάτζέρ του, Νουγκεντ Γουόκερ, ανακοίνωσε πως με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Οικονομικών Ερευνών της Τζαμάικα και η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, ενώ γίνεται έρευνα και από την αστυνομία. 

Ο Γουόκερ ενημέρωσε πως ο πρώην αθλητής παρατήρησε διαφορές στους λογαριασμούς του την περασμένη Τετάρτη. «Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να βρούμε το νήμα της υπόθεσης». 

Διευκρίνισε πως δεν μπορεί να πει λεπτομέρειες αναφορικά με το ζήτημα επειδή είναι σε εξέλιξη η έρευνα, ούτε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό το οποίο λείπει. Επεσήμανε, ωστόσο, πως συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό εδώ και 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, υπάλληλος της τράπεζας φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς και μπορεί να έχει σχέση και με τις εξελίξεις γύρω από τον Μπολτ. 

Ο Μπολτ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στίβου όλων των εποχών και κατέχει παγκόσμια ρεκόρ στα 100μ, 200μ και στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. Ο 36χρονος αποσύρθηκε το 2017 και έκτοτε έχει λανσάρει μία σειρά προϊόντων με την επωνυμία του. Μόνο το 2016 κέρδισε 33 εκατ. δολάρια από χορηγίες, έπαθλα και αμοιβές για εμφανίσεις, καθιστώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στίβου στον κόσμο.

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ