«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1

«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1 Facebook Twitter
0

Το πρώτο της μετάλλιο μέσα στο 2023, πανηγύρισε η Φαίδρα Καλτέκη στο Ίνσμπρουκ και το Austrian Open κατηγορίας G1.

Το μέλος της προολυμπιακής ομάδας, Νο-13 στον κόσμο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο των -57 κιλών, όπου συμμετείχαν συνολικά 25 αθλήτριες.

Ο απολογισμός της εμφάνισής της στο τουρνουά ήταν δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1 Facebook Twitter

Η Καλτέκη, η οποία νωρίτερα μέσα στη χρονιά ήταν πέμπτη σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις (Presidents Cup Europe, Bulgarian Open και Belgian Open), στον πρώτο αγώνα νίκησε 2-1 (7-0, 3-5, 1-1) την Κροάτισσα Ντίνκοβιτς.

Στη συνέχεια επικράτησε 2-1 (2-6, 7-5, 7-3) της Γερμανίδας, με ελληνική καταγωγή, Αναστασίας Ροβύθη.

Στον αγώνα για τον είσοδό της στον τελικό, όπου αγωνίστηκε με έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, ηττήθηκε 2-0 (7-4, 9-6) από τη Λιβανέζα Αούν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Μια διάκριση αυτή θα της προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές θανάτου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές για τη ζωή του

«Θεωρώ σημαντικό να λέμε αυτό που αισθανόμαστε, να υπερασπιζόμαστε όσα πιστεύουμε και να στεκόμαστε απέναντι στην αδικία», είπε σε νέα ανάρτησή του ο Gus Kenworthy
THE LIFO TEAM