«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1

«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1 Facebook Twitter
0

Το πρώτο της μετάλλιο μέσα στο 2023, πανηγύρισε η Φαίδρα Καλτέκη στο Ίνσμπρουκ και το Austrian Open κατηγορίας G1.

Το μέλος της προολυμπιακής ομάδας, Νο-13 στον κόσμο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο των -57 κιλών, όπου συμμετείχαν συνολικά 25 αθλήτριες.

Ο απολογισμός της εμφάνισής της στο τουρνουά ήταν δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1 Facebook Twitter

Η Καλτέκη, η οποία νωρίτερα μέσα στη χρονιά ήταν πέμπτη σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις (Presidents Cup Europe, Bulgarian Open και Belgian Open), στον πρώτο αγώνα νίκησε 2-1 (7-0, 3-5, 1-1) την Κροάτισσα Ντίνκοβιτς.

Στη συνέχεια επικράτησε 2-1 (2-6, 7-5, 7-3) της Γερμανίδας, με ελληνική καταγωγή, Αναστασίας Ροβύθη.

Στον αγώνα για τον είσοδό της στον τελικό, όπου αγωνίστηκε με έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, ηττήθηκε 2-0 (7-4, 9-6) από τη Λιβανέζα Αούν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Μια διάκριση αυτή θα της προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ROLAND GARROS JANNIK SINNER ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Αθλητισμός / Roland Garros: Αποκλείστηκε το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Jannik Sinner, έπειτα από «μάχη» με τον καύσωνα

Ο Ιταλός τενίστας προσπαθούσε να δροσιστεί με κάθε τρόπο εντός του γηπέδου, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως δεν έφταιγε η ζέστη, απλώς «δεν ήταν η μέρα του»
THE LIFO TEAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τα 120 εκατ. δολάρια: «Πλούτος είναι αυτό που δεν βλέπεις»

Αθλητισμός / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα 120 εκατ. δολάρια που έχει βγάλει και την πορεία του προς το δισεκατομμύριο

Σε βίντεο του The School Of Hard Knocks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει, τη ζωή πριν το NBA, τις επενδύσεις και τον στόχο του να γίνει δισεκατομμυριούχος
THE LIFO TEAM