ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Γκουστάβο Πογιέτ: Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ εδώ και 8 μήνες

Γκουστάβο Πογιέτ: Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ εδώ και 8 μήνες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποκάλυψε ότι ο βοηθός του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ εδώ και οχτώ μήνες. 

Κατά τη διάρκεια της media day του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στο θέμα που υπάρχει με τον συνεργάτη του, εξαιτίας του οποίου ο Μαουρίσιο Ταρίκο λείπει από την προετοιμασία ενόψει των επόμενων αγώνων της εθνικής ομάδας. 

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο, ο βοηθός μου, δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και οχτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ. 

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γκουστάβο Πογιέτ 

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στα όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με την ομοσπονδία, ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού «αρνείται» να λάβει ελληνικό ΑΦΜ και για αυτό δεν είναι δυνατόν να πληρωθεί.  

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ