Γιώργος Ορφανίδης: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή

Πέθανε ο Γιώργος Ορφανίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/ΠΑΕ Ηρακλής
0

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Ορφανίδης.

Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή σκόρπισε θλίψη στους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ορφανίδης υπήρξε ένας από τους μεγάλους άσους των ελληνικών γηπέδων. Αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού.

Φόρεσε για χρόνια τη φανέλα του Ηρακλή και συνέδεσε το όνομά του με τα «χρυσά» χρόνια της ομάδας, όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής, με την οποία τον αποχαιρετά.

«Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε! Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε... Η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής. 

«Τα παλικάρια δε φεύγουν ποτέ! Μακάρι την ψυχή σου να έχουν όλες οι νέες γενιές με τον Ημίθεο και το "Η" στο στήθος! Αθάνατε Γιώργο Ορφανίδη.  Κουράγιο στην οικογένεια! Συλλυπητήρια απ' όλους μας στην ΚΑΕ» έγραψε η διοίκηση της αντίστοιχης ομάδας του μπάσκετ. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM
Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Αθλητισμός / Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Η ήττα σηματοδοτεί τη δεύτερη διαδοχική απώλεια του Κυπέλλου για τη Σίτι, ενώ για την Κρίσταλ Πάλας αποτελεί μια ιστορική επιτυχία που τη φέρνει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια
LIFO NEWSROOM
Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM