«Fly Manolo Fly»: Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας

«Fly Manolo Fly»: Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας Facebook Twitter
Εμμανουήλ Καραλής - Φωτ.: Eurokinissi
0

Με μια σπουδαία εμφάνιση στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,92 μέτρα.

Στον Εμμανουήλ Καραλή ανήκει πλέον το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, καθώς στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ της Πολωνίας κατάφερε επίδοση στα 5,92 μέτρα, ξεπερνώντας έτσι τα 5,91 μ. - ρεκόρ που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 4 Ιουλίου του 2015. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής άλμα στην καριέρα του.

Ο Ελληνας πρωταθλητής του επί κοντώ πήρε τη 2η θέση στον αγώνα στο Μπίντγκοτζ, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Ερνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες με άλμα στα 5,97 μέτρα. Ο 25χρονος Manolo πέρασε με την 1η προσπάθεια τα 5,55 μέτρα, με τη 2η προσπάθεια τα 5,75 μέτρα, με την 1η τα 5,82 μέτρα και έθεσε τον πήχη για πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,92 μέτρα με το δεύτερό του άλμα. 

Τόσο ο Εμμανουήλ Καραλής όσο και ο Έρνεστ Ομπιένα δοκίμασαν και στα 6,02 χωρίς επιτυχία.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM