Φλοριάνα Ισμαΐλι: Βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Κόμο - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Φλοριάνα Ισμαΐλι: Βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Κόμο - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο Facebook Twitter
0

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί για τον θάνατο της Φλοριάνα Ισμαΐλι, το πτώμα της οποίας χθες εντοπίστηκε σε λίμνη της Ιταλίας

Μετά από τρεις ημέρες έρευνας από δύτες στη λίμνη Κόμο, το σώμα της Φλοριάνα Ισμαΐλι βρέθηκε απόψε σε βάθος 204 μέτρων. Η 24χρονη διεθνής ποδοσφαιρίστρια από την Ελβετία αγνοείτο μετά από μια βουτιά που έκανε στη λίμνη. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η 24χρονη αθλήτρια βρισκόταν στην λίμνη του Κόμο της Ιταλίας με συμπαίκτριά της όπου είχαν νοικιάσει φουσκωτό σκάφος κοντά στο Μούσο, βούτηξε από την βάρκα στο νερό και δεν αναδύθηκε ποτέ.

Φλοριάνα Ισμαΐλι: Βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Κόμο - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο Facebook Twitter

«Μία καρδιά για την Φλοριάνα και την οικογένειά της», ήταν το μήνυμα της ομάδας της, BSC Young Boys, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με τους παίκτες του σωματίου να σχηματίζουν μία καρδιά.


«Νιώθω βαθιά στενοχωρημένος και ταραγμένος. Είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι η Φλόρι έφυγε», δήλωσε ο Νιλς Νίλσεν προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών της Ελβετίας. «Ήταν πάντα χαμογελαστή και μας ενέπνεε όλους με τη χαρούμενη φύση της. Αντιμετώπιζε τις καθημερινές προκλήσεις και έδινε το παράδειγμα. Μπορώ μόνο να φανταστώ πως είναι (η απώλεια) για εκείνους που ήξεραν τη Φλόρι περισσότερο και πιο στενά από μένα. Οι σκέψεις μου μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Φλοριάνα Ισμαΐλι: Βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Κόμο - Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο Facebook Twitter

Ο διεθνής Ελβετός μέσος της Λίβερπουλ Σερντάν Σακίρι επιβεβαίωσε την είδηση ποστάροντας στο twitter: «Η οικογένειά μου και εγώ εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στον στενό κύκλο της Ισμαΐλι». Η επίσης διεθνής Λία Βάλτι, που αγωνίζεται στην Άρσεναλ δήλωσε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή διατηρούσε την ελπίδα για ένα θαύμα και ήλπιζε πως όλα ήταν μόνο ένα κακό όνειρο. «Τα νέα με έχουν συνταράξει και είναι πολύ δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις μια τέτοια στιγμή. Μόνο ελπίζω η Φλόρι να μην υπέφερε», πρόσθεσε. 


«Έσβησε ένα αστέρι στον ουρανό. Είμαστε πολύ, πολύ θλιμμένοι», είπε ο προπονητής της ελβετικής εθνικής ομάδας των ανδρών Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο Τζιάνι Ινφαντίνο, πρόεδρος της FIFA, και ο Aλεξάντερ Σεφερίν, πρόεδρος της UEFA. 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM