Έξαρση κορωνοϊού στο NBA, αναβλήθηκαν πέντε αγώνες

Έξαρση κορωνοϊού στο NBA, αναβλήθηκαν πέντε αγώνες Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

«Σαρώνει» ο κορωνοϊό στο NBA, με αποτέλεσμα να αναβληθούν σήμερα πέντε αγώνες εννέα ομάδων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. 

Σε ό,τι αφορά τους Μπρούκλιν Νετς, αναβλήθηκε τόσο το σημερινό ματς της ομάδας με τους Ντένβερ Νάγκετς, όσο και εκείνο της Τρίτης κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. 

Περισσότεροι από 50 παίκτες έχουν μπει στα πρωτόκολλα του NBA για τον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες. Έως τώρα, είχαν αναβληθεί στη σεζόν μόνο δύο ματς των Σικάγο Μπουλς, την περασμένη εβδομάδα. Όμως, σήμερα αποφασίστηκαν κι άλλες αναβολές, καθώς πλέον οι ομάδες δεν έχουν αρκετούς μπασκετμπολίστες για να παίξουν. 

Μόνο οι Μπρούκλιν Νετς έχουν 10 παίκτες στα πρωτόκολλα του κορωνοϊού, όπως και άλλα στελέχη της ομάδας. Ανάμεσα τους οι σταρ της ομάδας Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν. 

Επίσης, αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση Ατλάντα Χοκς- Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πέντε παίκτες των Καβαλίερς μπήκαν σήμερα στα πρωτόκολλα του κορωνοϊού.  Όλοι τους βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Associated Press. 

Ακόμη, αναβλήθηκε το σημερινό παιχνίδι των Νιου Όρλεανς Πέλικανς με τους Φιλαδέλφεια 76ers και το ματς της Δευτέρας ανάμεσα στους Ορλάντο Μάτζικ και τους Τορόντο Ράπτορς. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ