ΤΩΡΑ!

Euroleague: Χρηματικό πρόστιμο στον Εργκίν Αταμάν - Ο λόγος

Euroleague: Χρηματικό πρόστιμο στον Εργκίν Αταμάν - Ο λόγος Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Πρόστιμο 8.000 ευρώ επιβλήθηκε, από τη Euroleague, στον Εργκίν Αταμάν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης, αιτία αποτελεί η στάση του Τούρκου τεχνικού στον τελευταίο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βίρτους Μπολόνια. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «ο κ. Έργκιν Άταμαν, προπονητής του Παναθηναϊκού, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.000 ευρώ για πράξεις που συνιστούν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός , σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball».

Ο Έργκιν Άταμαν, κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια την περασμένη αγωνιστική, έδειξε τον εκνευρισμό του και διαμαρτυρήθηκε έντονα σχετικά με μια απόφαση των διαιτητών.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές, όμως η στάση του έφερε και πρόστιμο από την Euroleague.

Αθλητισμός
0

ΤΩΡΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ