Euro 2020: Πρόστιμο 30.000$ στην Αγγλία για το λέιζερ στον τερματοφύλακα των Δανών στον ημιτελικό

Euro 2020: Πρόστιμο 30.000$ στην Αγγλία για το λέιζερ στον τερματοφύλακα των Δανών στον ημιτελικό Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 30.000 δολαρίων στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, για την χρήση λέιζερ pointer και άλλες οχλήσεις οπαδών σε βάρος της ομάδας της Δανίας, στον ημιτελικό του Euro 2020

Την Τετάρτη, οι Άγγλοι κέρδισαν τους Δανούς με 2-1 στο στάδιο του Γουέμπλεϊ αλλά δεν έλειψαν τα επεισόδια για τα οποία υπήρξαν αντιδράσεις. 

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Δανίας, οπαδοί γιούχαραν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Δανών ενώ άναψαν και βεγγαλικά παρότι απαγορεύονταν η χρήση τους. 

Ένας οπαδός έφτασε στο σημείο να στοχεύσει με λέιζερ pointer τον τερματοφύλακα των Δανών, Κάσπερ Σμάιχελ, καθώς προετοιμαζόταν για τον πέναλτι απέναντι στον Χάρι Κέιν. Ο Σμάιχελ έσωσε την εστία του και δεν δέχτηκε γκολ από το αρχικό λάκτισμα αλλά στη συνέχεια ο Κέιν σκόραρε ανακτώντας την κατοχή της μπάλας - επομένως το περιστατικό συνέβη σε μία άκρως κομβική στιγμή του ματς. 

«Η CEDB αποφάσισε να επιβάλει στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρόστιμο 30.000 δολαρίων, για την χρήση λέιζερ pointer, οχλήσεις κατά τη διάρκεια των εθνικών ύμνων και το άναμμα βεγγαλικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από Independent

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM