Έρχεται η απάντηση του ΠΑΟΚ; - Ο Σαββίδης άφαντος, δεν συνελήφθη και το στρατόπεδό του ετοιμάζει την πρώτη αντίδραση

Έρχεται η απάντηση του ΠΑΟΚ; - Ο Σαββίδης άφαντος, δεν συνελήφθη και το στρατόπεδό του ετοιμάζει την πρώτη αντίδραση Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
3

Ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο της Τούμπας με όπλο, παραμένει άφαντος, δεν συνελήφθη καθώς το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα και ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση (πλην διαρροών) τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Αν και από χθες ο γιος του, Γιώργος Σαββίδης έχει σχολιάσει με διάφορα μηνύματα τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα, οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες και η οργή για τον οπλοφόρο ιδιοκτήτη των Δικεφάλων μεγαλώνει, η σιωπή του ΠΑΟΚ είναι εκκωφαντική.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ και όσα κατέγραψε ο Γιώργος Κομίνης στο φύλλο αγώνα, γράφει σήμερα η εφημερίδα Sportday η οποία αναφέρει πως αναμένεται πιο εκτενής τοποθέτηση της ΠΑΕ με επίσημο τρόπο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως εντός της ημέρας πρόκειται να υπάρξει αντίδραση, αφού πρώτα αποφασιστεί, σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία, η υπερασπιστική γραμμή που θα χαράξει ο σύλλογος.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ τόνιζαν -όπως αναφέρει η Sportday- κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ότι «Το ματς δεν διεκόπη λόγω της εισβολής Σαββίδη, αλλά γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν στον Κομίνη τρομοκρατημένοι».

Ωστόσο, η πλευρά της Ένωσης επεσήμανε ότι είναι τρομοκρατημένη λόγω της εισβολής του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας όπλο στην κατοχή του.

Αθλητισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Η Ελλάδα δεν είναι πρώην Σοβιετική Ένωση να κάνεις δουλειές με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς για κάποιους, η Ελλάδα είναι - ακόμα τουλάχιστον - ένα Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ακόμα.