Επόπτης κατέρρευσε λόγω της ζέστης στον αγώνα Καναδάς-Περού

Επόπτης κατέρρευσε λόγω της ζέστης στο ματς Καναδάς-Περού Facebook Twitter
Φωτ: Glomex
0

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα Καναδάς-Περού για το Κόπα Αμέρικα, που έληξε με νίκη 1-0 των Καναδών, χάρη στο γκολ του Τζόναθαν Ντέϊβιντ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο στο Κάνσας, έδειχνε 33 βαθμούς Κελσίου, με την αίσθηση της θερμοκρασίας να είναι 38 βαθμοί, λόγω της υγρασίας. Κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο επόπτης από την Γουατεμάλα, Ουμπέρτο Πανζόζ αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, με τον Καναδό τερματοφύλακα, Μαξίμ Κρεπό να τρέχει από την εστία του στο κέντρο του γηπέδου προς βοήθεια του.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των αρμοδίων, ο Πανζόν συνήλθε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ FIFA ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αθλητισμός / FIFA: Ο Ινφαντίνο ζητά συγγνώμη για τα λάθη του και παραμένει πρόεδρος παρά τις πιέσεις

Η UEFA δήλωσε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον Ινφαντίνο, χαρακτηρίζοντας την πρότασή του που προκάλεσε αντιδράσεις, μια «πρόχειρη και παρασκηνιακή συμφωνία»
THE LIFO TEAM
Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Η Αννα-Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι
THE LIFO TEAM