Επίθεση στο ταξί των διαιτητών του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Λαμόνικα

Επίθεση στο ταξί των διαιτητών του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Λαμόνικα Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI
0

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα. 

Μετά το τέλος της συνάντησης για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, οι τρεις διαιτητές (Λαμόνικα, Γιαβόρ, Μόγκουλκοτς), καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας της διοργάνωσης, Νίκος Πιτσίλκας, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους. Στη διαδρομή, ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκι, οι οποίοι έσπασαν το πίσω τζάμι από του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λαμόνικα.

Η επίθεση στα τζάμια του ταξί έγινε με σφυρί, από δύο κουκουλοφόρους. Ο Λαμόνικα τραυματίστηκε από τα θραύσματα των κρυστάλλων, ευτυχώς όχι σοβαρά. Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του νοσοκομείου «Υγεία», σε απόσταση περίπου λίγων χιλιομέτρων από το γήπεδο όπου νωρίτερα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το SDNA ο διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» για τις πρώτες βοήθειες όπου πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα. Σήμερα το πρωί του Σαββάτου έφυγε από την Ελλάδα, αφού πρώτα μετέβη με συνοδεία αστυνομίας στο αεροδρόμιο. Λίγο νωρίτερα, ο Λαμόνικα έδωσε κατάθεση στη διεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Οι Αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και μετά τις απαραίτητες καταθέσεις άνοιξε φάκελος για την υπόθεση. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/SDNA

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ