Επέστρεψε με όρεξη ο Μέσι

Επέστρεψε με όρεξη ο Μέσι Facebook Twitter
0

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως επέστρεψε δυνατός και με όρεξη μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας από την αγωνιστική δράση. Είχε τραυματιστεί στις 10 Νοεμβρίου στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και έπαιξε χθες εναντίον της Χετάφε για περίπου μισή ώρα στην οποία πρόλαβε να σκοράρει δύο γκολ. Το πρώτο στο 90' με σουτ μέσα από την περιοχή και το δεύτερο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με προσωπική ενέργεια.

Είχαν προηγηθεί δύο γκολ από τον Φάμπρεγας (το δεύτερο με πέναλτι), οπότε το ματς έληξε με 4-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Ήταν ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τον γύρο των 16 του ισπανικού κυπέλλου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: ««Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Αθλητισμός / Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: «Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket και ύψωσε ασπίδα για την «γαλανόλευκη» στο ποδόσφαιρο
LIFO NEWSROOM
Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

Αθλητισμός / Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτός ήταν ο τρόπος που πάντα ονειρευόμουν να κλείσω εδώ», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με την «Αλμπισελέστε» μπροστά στο κοινό της
LIFO NEWSROOM