Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter
0

Η Βένους Γουίλιαμς είναι ανάμεσα στις εννέα αθλήτριες που τιμά η εταιρεία Mattel, στο πλαίσιο της 65ης επετείου της εμβληματικής Barbie, με τη δημιουργία της δικής της κούκλας, με σκοπό να στείλει μήνυμα στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα γίνουν Barbie είναι οι γυμνάστριες Ρεβέκκα Αντράντε και Αλέξα Μορένο οι ποδοσφαιρίστριες Μαίρη Φάουλερ  και Κριστίν Σινκλέρ, η πυγμάχος Εστέλ, η κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι, η αθλήτρια Παρατριάθλου Σουζάνα Ροντρίγκεζ και η Πολωνή σπρίντερ στίβου Εύα Σβόμποντα. 

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα με οδηγούσε η ιδέα του να σπάω τις γυάλινες οροφές και να παραμένω πιστή στον εαυτό μου, οπότε η αποστολή της Barbie δεν θα μπορούσε να συνάδει περισσότερο με αυτό το ήθος» ανέφερε σε δήλωσή της η Αμερικανίδα σταρ του τένις, η οποία έχει κερδίσει επτά τίτλους Grand Slam στο μονό.

«Είναι τιμή μου να αναγνωρίζομαι ως ένα πρότυπο του αθλητισμού και να ενώνω τις δυνάμεις μου με την ομάδα Barbie για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την επόμενη γενιά νεαρών κοριτσιών ώστε να μη σταματούν ποτέ να πιστεύουν στα όνειρά τους» συμπλήρωσε.

Η κούκλα της φοράει ένα λευκό φόρεμα τένις και φυσικά κρατάει μια ρακέτα. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα λευκό καπέλο τύπου γείσο και τους χαρακτηριστικούς χρυσούς κρίκους της κορυφαίας αθλήτριας.

«Ρίχνοντας φως σε αυτές τις εμπνευσμένες αθλήτριες και τις ιστορίες τους, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την πεποίθηση ότι κάθε νεαρό κορίτσι αξίζει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ανώτερη αντιπρόεδρος της Barbie, Krista Berger.

Σύμφωνα με το People η κούκλα της Γουίλιαμς έρχεται ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου βιβλίου της με τον τίτλο «STRIVE» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ζητά από τις αθλήτριες να αποδεικνύουν το βιολογικό τους φύλο μέσω τεστ DNA

Αθλητισμός / Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ελέγχει το βιολογικό φύλο των αθλητριών με τεστ DNA

«Για να αγωνιστείς στη γυναικεία κατηγορία, πρέπει να είσαι βιολογικά γυναίκα. Η ταυτότητα φύλου δεν μπορεί να υπερισχύει της βιολογίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Sebastian Coe
LIFO NEWSROOM
Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM