Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter
0

Η Βένους Γουίλιαμς είναι ανάμεσα στις εννέα αθλήτριες που τιμά η εταιρεία Mattel, στο πλαίσιο της 65ης επετείου της εμβληματικής Barbie, με τη δημιουργία της δικής της κούκλας, με σκοπό να στείλει μήνυμα στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα γίνουν Barbie είναι οι γυμνάστριες Ρεβέκκα Αντράντε και Αλέξα Μορένο οι ποδοσφαιρίστριες Μαίρη Φάουλερ  και Κριστίν Σινκλέρ, η πυγμάχος Εστέλ, η κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι, η αθλήτρια Παρατριάθλου Σουζάνα Ροντρίγκεζ και η Πολωνή σπρίντερ στίβου Εύα Σβόμποντα. 

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα με οδηγούσε η ιδέα του να σπάω τις γυάλινες οροφές και να παραμένω πιστή στον εαυτό μου, οπότε η αποστολή της Barbie δεν θα μπορούσε να συνάδει περισσότερο με αυτό το ήθος» ανέφερε σε δήλωσή της η Αμερικανίδα σταρ του τένις, η οποία έχει κερδίσει επτά τίτλους Grand Slam στο μονό.

«Είναι τιμή μου να αναγνωρίζομαι ως ένα πρότυπο του αθλητισμού και να ενώνω τις δυνάμεις μου με την ομάδα Barbie για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την επόμενη γενιά νεαρών κοριτσιών ώστε να μη σταματούν ποτέ να πιστεύουν στα όνειρά τους» συμπλήρωσε.

Η κούκλα της φοράει ένα λευκό φόρεμα τένις και φυσικά κρατάει μια ρακέτα. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα λευκό καπέλο τύπου γείσο και τους χαρακτηριστικούς χρυσούς κρίκους της κορυφαίας αθλήτριας.

«Ρίχνοντας φως σε αυτές τις εμπνευσμένες αθλήτριες και τις ιστορίες τους, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την πεποίθηση ότι κάθε νεαρό κορίτσι αξίζει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ανώτερη αντιπρόεδρος της Barbie, Krista Berger.

Σύμφωνα με το People η κούκλα της Γουίλιαμς έρχεται ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου βιβλίου της με τον τίτλο «STRIVE» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM