ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter
0

Η Βένους Γουίλιαμς είναι ανάμεσα στις εννέα αθλήτριες που τιμά η εταιρεία Mattel, στο πλαίσιο της 65ης επετείου της εμβληματικής Barbie, με τη δημιουργία της δικής της κούκλας, με σκοπό να στείλει μήνυμα στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα γίνουν Barbie είναι οι γυμνάστριες Ρεβέκκα Αντράντε και Αλέξα Μορένο οι ποδοσφαιρίστριες Μαίρη Φάουλερ  και Κριστίν Σινκλέρ, η πυγμάχος Εστέλ, η κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι, η αθλήτρια Παρατριάθλου Σουζάνα Ροντρίγκεζ και η Πολωνή σπρίντερ στίβου Εύα Σβόμποντα. 

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού Facebook Twitter

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα με οδηγούσε η ιδέα του να σπάω τις γυάλινες οροφές και να παραμένω πιστή στον εαυτό μου, οπότε η αποστολή της Barbie δεν θα μπορούσε να συνάδει περισσότερο με αυτό το ήθος» ανέφερε σε δήλωσή της η Αμερικανίδα σταρ του τένις, η οποία έχει κερδίσει επτά τίτλους Grand Slam στο μονό.

«Είναι τιμή μου να αναγνωρίζομαι ως ένα πρότυπο του αθλητισμού και να ενώνω τις δυνάμεις μου με την ομάδα Barbie για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την επόμενη γενιά νεαρών κοριτσιών ώστε να μη σταματούν ποτέ να πιστεύουν στα όνειρά τους» συμπλήρωσε.

Η κούκλα της φοράει ένα λευκό φόρεμα τένις και φυσικά κρατάει μια ρακέτα. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα λευκό καπέλο τύπου γείσο και τους χαρακτηριστικούς χρυσούς κρίκους της κορυφαίας αθλήτριας.

«Ρίχνοντας φως σε αυτές τις εμπνευσμένες αθλήτριες και τις ιστορίες τους, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την πεποίθηση ότι κάθε νεαρό κορίτσι αξίζει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ανώτερη αντιπρόεδρος της Barbie, Krista Berger.

Σύμφωνα με το People η κούκλα της Γουίλιαμς έρχεται ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου βιβλίου της με τον τίτλο «STRIVE» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αθλητισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM