Ελλάδα - Ιρλανδία: Δύο πανό για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Καραϊσκάκη

Ελλάδα - Ιρλανδία: Δύο πανό για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Καραϊσκάκη Facebook Twitter
0

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League, με τη θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ να επισκιάζει τη διοργάνωση.

Στο προηγούμενο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, οι διεθνείς απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα συμπαίκτη τους, ενώ απόψε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο φίλαθλος κόσμος έχει την ευκαιρία να τιμήσει και αυτός τη μνήμη του.

Στις εξέδρες έχουν ήδη αναρτηθεί πανό αφιερωμένα στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ένα από αυτά αναγράφει το όνομά του και παρουσιάζει τη φανέλα με τον αριθμό «2» που φορούσε στην Εθνική, ενώ ένα άλλο πανό φέρει την ημερομηνία του θανάτου του και τη λέξη «παρών».

Ελλάδα - Ιρλανδία: Δύο πανό για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Καραϊσκάκη Facebook Twitter
Ελλάδα - Ιρλανδία: Δύο πανό για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Καραϊσκάκη Facebook Twitter

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ένας από τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, γεγονός που σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα και προκάλεσε βαθιά θλίψη τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στους φιλάθλους.

Ο Μπάλντοκ, γεννημένος στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχε ελληνικές ρίζες και αποτελούσε μέλος της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας το στίγμα του στην άμυνα της ομάδας. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα. 

Ο θάνατος του Μπάλντοκ έφερε βαθιά θλίψη, όχι μόνο στην Εθνική ομάδα, αλλά και στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με πολλούς αθλητικούς συλλόγους και ποδοσφαιριστές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM