Δείτε το εκπληκτικό χτύπημα του Φέντερερ

Δείτε το εκπληκτικό χτύπημα του Φέντερερ Facebook Twitter
3

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε σε μεγάλη φόρμα χθες και επικράτησε εύκολα του Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-3, 6-4 στα ημιτελικά του "Rogers Cup" στο Τορόντο.

Το απόσπασμα που παραθέτουμε από το contra.gr δείχνει μια εκπληκτική άμυνα του Φέντερερ με το γνωστό "tweener", ένα από χτυπήματα σήμα κατατεθέν του μεγάλου τενίστα.

 

Σήμερα ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει για τον τελικό της διοργάνωσης τον Τζο-Βιλφριντ Τσόνγκα. Ο Γάλλος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και απέκλεισε κατά σειρά τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Γκριγκόρ Ντίμιτροβ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εκπληκτικό χτύπημα, με τραγικό τελείωμα πόντου και ακόμα μια ήττα στον τελικό. Εξαιρετικός ο Ροτζερ αλλά πρέπει να αποσυρθεί όσο είναι καιρός για να μην ξεφτίσει.