Davis Cup: Πρόκριση για την Ελλάδα με άνετη νίκη του Τσιτσιπά

Davis Cup: Πρόκριση για την Ελλάδα με άνετη νίκη του Τσιτσιπά Facebook Twitter
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
0

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λούκας Καταρίνα, για τον Α' όμιλο του Group III της Ευρωαφικανικής Ζώνης στο Davis Cup.

Ο 21χρονος πρωταθλητής, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεδίπλωσε μέσα στο κορτ όλη την ανωτερότητά του και νίκησε τον αντίπαλό του με 6-2, 6-1.

Σε συνδυασμό και με την δύσκολη νίκη του Μιχάλη Περβολαράκη με 2-1 σετ επί του Ρομέν Αρνεοντό, η Ελλάδα πήρε τη νίκη επί του Μονακό, σιγούρεψε την 2η θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση μαζί με την Πολωνία για τα αυριανά (14/9) πλέι-οφ κατάταξης, αλλά και την είσοδο στα πλέι-οφ του Group II (Μάρτιος 2020). 

Νωρίτερα σήμερα, ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της 3ης ημέρας στο Tatoi Club με αντίπαλο το Μονακό, ο Μιχάλη Περβολαράκης  νίκησε με 6-1, 6-7 (8), 6-4 τον Ρομέν Αρνεοντό. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM