Champions League: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Πάφο

Champions League: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Πάφο Facebook Twitter
Έληξε με 0-0 το Ολυμπιακός - Πάφος στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Champions League / Φωτ.: Eurokinissi
0

Με ισοπαλία 0 - 0 έληξε το Ολυμπιακός - Πάφος στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 26ο λεπτό της αναμέτρησης ούτε να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει χωρίς τέρματα.

Στα highlights του αγώνα, είναι το αυτογκόλ που παραλίγο να μπει στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βγήκε εκτός της περιοχής του για να διώξει την μπάλα, η οποία όμως χτύπησε στον Ντράγκομιρ και πέρασε άουτ, κοντά στην εστία του Ολυμπιακού.

Στο 10ο λεπτό ο Τζάτζα βρήκε χώρο από τα δεξιά, έτρεξε, έφερε την μπάλα στο αριστερό και εκτέλεσε, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε με άνεση. Στο 26ο λεπτό η Πάφος έμεινε με 10 παίκτες. Σε όλο το ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να υπάρξει γκολ.

Στο δεύτερο μέρος Μουζακίτης και Ταρέμι πήραν τις θέσεις των Γκαρθία και Στρεφέτσα αντίστοιχα. Στο 48′ ο Ροντινέι έβγαλε ελπιδοφόρα σέντρα από τα δεξιά με κατεύθυνση τον Ελ Κααμπί, αλλά η κεφαλιά του Μαροκινού φορ πέρασε άουτ.

Ο Όρσιτς επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη με ένα μακρινό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία στο 62ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είχε διπλή ευκαιρία με τον αρχηγό του στο 68′ και στο 69′. Αρχικά, ο Ρέτσος με σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Μιχαήλ να διώξει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Έλληνας διεθνής στόπερ είδε τον Κύπριο κίπερ να του λέει εντυπωσιακά όχι στην κεφαλιά που “έπιασε”.

Στο 73′ ο Όρσιτς εκτέλεσε φάουλ με το δεξί μόλις μερικά μέτρα έξω από την περιοχή των αντιπάλων, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ποντένσε κινήθηκε στο κέντρο, έστειλε την μπάλα στον Ελ Κααμπί που πήρε την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν είχε δύναμη και ο Μιχαήλ της Πάφου μπλόκαρε στο 83′. Δύο λεπτά μετά, ο Μουζακίτης δοκίμασε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, ο Λούκασεν έβαλε την κόντρα. Η μπάλα έφυγε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 90′. Ο Μουζακίτης κινήθηκε κάθετα για τον Ορτέγκα, ο οποίος έκανε το γύρισμα, από αριστερά, ο Ταρέμι πλάσαρε, αλλά ο αρχηγός της Πάφου έπεσε με επάνω στην μπάλα, η οποία χτύπησε ξανά στον Ιρανό και έφυγε άουτ. Το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έληξε με τον Ολυμπιακό και την Πάφο στο 0-0, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Με πληροφορίες από ertsports

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM