Απεργία την Πρωτομαγιά

Champions League: Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε ο τελικός- Χάος έξω από το γήπεδο

Champions League: Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε ο τελικός- Χάος έξω από το γήπεδο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Με καθυστέρηση που ξεπέρασε τη μισή ώρα ξεκίνησε ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς προκλήθηκε χάρος έξω από το Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού, με οπαδούς που προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο διά της βίας. 

Στις γιγαντοοθόνες του σταδίου εμφανίστηκε μήνυμα που έλεγε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην «καθυστερημένη άφιξη φιλάθλων». Αργότερα, η καθυστέρηση αποδόθηκε σε λόγους ασφαλείας. 

«Οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο», ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία. Οπαδοί, που κατά τα φαινόμενα χωρίς εισιτήρια, επιχείρησαν να περάσουν την ασφάλεια και να μπουν στο γήπεδο. Κάποιοι από αυτούς προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στην περίφραξη, ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να τους σταματήσουν. 

Σύμφωνα με το Reuters οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων. «Κάναμε παρέμβαση για να απωθήσουμε οπαδούς που προσπαθούσαν να μπουν διά της βίας», ανέφερε η γαλλική αστυνομία. 

Στο μεταξύ φαίνεται πως υπήρχαν και πολλά οργανωτικά προβλήματα. Έξω από το γήπεδο υπήρχαν ουρές φιλάθλων, που περίμεναν να περάσουν από τον έλεγχο, μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του ματς. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ