ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Champions League: Μαχαίρωσαν οπαδό της Νιούκαστλ, στο Μιλάνο

Champions League: Μαχαίρωσαν οπαδό της Νιούκαστλ, στο Μιλάνο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Ένας οπαδός της Νιούκαστλ μαχαιρώθηκε σε επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο του Μιλάνου, όπου βρέθηκε για την αποψινή αναμέτρηση στο πλαίσιο του Champions League

Ο 58χρονος οπαδός της Νιούκαστλ, ο Έντι ΜακΚέι ήταν μαζί με τον γιο του, όταν δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ανδρών το βράδυ της Δευτέρας, μία ημέρα πριν από το ματς της ομάδας τους για το Champions League κόντρα στη Μίλαν. 

«Μία ομάδα 7-8 ανδρών τον μαχαίρωσε περίπου τα μεσάνυχτα. Τον μαχαίρωσαν μία φορά στην πλάτη και δύο στα χέρια», δήλωσε αστυνομικός, αναφερόμενος στην επίθεση. Ένα περιστατικό παρενέβη και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται δίχως να διατρέχει κίνδυνο, συμπλήρωσε ο αστυνομικός. 

«Ο πατέρας μου είναι σε σταθερή κατάσταση και λίγο σοκαρισμένος. Είναι απογοητευμένος γιατί θα χάσει το ματς, αλλά θέλει όλοι οι άλλοι φίλαθλοι της Νιούκαστλ να είναι ασφαλής», δήλωσε η κόρη του Έντι ΜακΚέι, Ρέιτσελ, μιλώντας στο Sky Sports News. 

Ακόμη, εξήγησε ότι ο πατέρας της έχει κάνει επέμβαση στα γόνατα, οπότε «έπεσε όταν τον κυνήγησαν και τότε του επιτέθηκαν». Ο αδελφός της, συμπλήρωσε, «είναι σοκαρισμένος αφού είδε τι συνέβη στον πατέρα μας». 

Η Νιούκαστλ εξέφρασε «βαθιά ανησυχία» για την επίθεση που δέχθηκε ο υποστηρικτής της ομάδας και η ομάδα συμπλήρωσε ότι συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Απόψε, η Νιούκαστλ επιστρέφει στο Champions League έπειτα από 20 χρόνια. Η ομάδα έχει πάρει 4.000 εισιτήρια για το ματς στο Σαν Σίρο, αλλά πολλοί υποστηρικτές της ταξίδεψαν στο Μιλάνο δίχως να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.  

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ