Βελιγράδι: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ παικτών πριν τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ

Βελιγράδι: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ παικτών πριν τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Facebook Twitter
Ο Τζέιμς (δεξιά) σε προηγούμενο αγώνα της Παρτίζαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα / Φωτ: ΑΠΕ
0

Ένταση επικρατεί στο Βελιγράδι τις τελευταίες ώρες ενόψει του τρίτου τελικού της ΑΒΑ League ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας προηγείται με 2-0 στην σειρά και χρειάζεται μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Λίγες ώρες πριν το αποψινό τζάμπολ  σημειώθηκε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια  στην «Μπεογκράτσκα Αρίνα» με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Νάναλι της Παρτιζάν και Στεφάν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Το βίντεο από το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και στον Στεφάν Λαζάρεβιτς ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η σερβική ιστοσελίδα Telegraf δημοσίευσε το βίντεο που απεικονίζει τον Νάναλι να χτυπά προς την πλευρά όπου εμφανίζεται ο Λαζάρεβιτς και μετά ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα να του επιτίθεται.

Μάλιστα, ο Σέρβος ρίχνει τον Αμερικανό στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια μπαίνουν στη μέση παίκτες και από τον Αστέρα και από την Παρτίζαν για να τους χωρίσουν.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM