Be Snow Sure - O χάρτης που δείχνει τα χιονοδρομικά κέντρα με το περισσότερο χιόνι

Be Snow Sure - O χάρτης που δείχνει τα χιονοδρομικά κέντρα με το περισσότερο χιόνι Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένα νέο εργαλείο το Be Snow Sure θα μπορούν πλέουν να χρησιμοποιούν οι λάτρεις του σκι και του σνόουμπορντ ώστε να βρίσκουν το ιδανικό χιόνι και να μπορούν προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε κάποιο ορεινό θέρετρο. 

Ο χάρτης Be Snow Sure απαντά σε κρίσιμα για έναν λάτρη των χειμερινών σπορ ερωτήματα αξιοποιώντας στοιχεία χιονοπτώσεων των τελευταίων 10 χρόνων από τα 200 καλύτερα θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Από την πλευρά του ο Εντ Ράινε διευθυντής της We are Sno, σχολής χιονοδρομίας, χαρακτήρισε στο travelandleisure το Be Snow Sure ως ένα χρήσιμο εργαλείο.

Οι χρήστες του Be Snow Sure πρέπει απλώς να εισάγουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες ταξιδιού τους και τις επιθυμητές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, ο χάρτης προσδιορίζει και χαρτογραφεί τα κορυφαία 10 θέρετρα που πληρούν τα κριτήρια τους και προβλέπει τις συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν κατά την άφιξη. Το εργαλείο έχει επίσης δεδομένα για τις σχολικές διακοπές και αργίες σε κάθε περιοχή για να βοηθήσει τους χρήστες να αποφύγουν τις εβδομάδες τουριστικής αιχμής.

«Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των σκιέρ και των snowboarders που επιλέγουν διακοπές με κριτήριο το φρέσκο χιόνι έχει αυξηθεί σημαντικά» πρόσθεσε ο Ράινε. «Αλλά, οι αλλαγές στο κλίμα έχουν κάνει πιο δύσκολη την εγγύηση ότι θα ισχύουν κατάλληλες συνθήκες. Το Be Snow Sure έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέα χιονοδρομικά κέντρα που είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερες ποσότητες χιονόπτωσης, μειώνοντας την αβεβαιότητα και την πιθανότητα απογοήτευσης» εξήγησε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ