Βασίλης Σπανούλης: Επίσημα στον πάγκο της Μονακό, ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Σπανούλης: Επίσημα στον πάγκο της Μονακό, ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
Βασίλης Σπανούλης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μονακό ως ο νέος προπονητής της ομάδας, με την είδηση να επιβεβαιώνεται το βράδυ της Τρίτης (26.11.2024). Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος παράλληλα είναι και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πριγκιπάτου, με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο Σπανούλης θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μονακό την Παρασκευή (29.11.2024), σε μια απαιτητική αναμέτρηση στην έδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για τη Euroleague. Μετά το παιχνίδι αυτό, η Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Πριγκιπάτο (04.12.2024), προσφέροντας στον Έλληνα τεχνικό μια σειρά σημαντικών δοκιμασιών.

Βσσίλης Σπανούλης: Η ανακοίνωση της Μονακό

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Μονακό ανέφερε: «Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή της ομάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Γνωστός για τη θρυλική του καριέρα, ο Σπανούλης, προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και σύμβολο της Ευρωλίγκας, έρχεται στο Μονακό για να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της». 

Η Μονακό αποτελεί τον τρίτο σταθμό της προπονητικής καριέρας του Σπανούλη, μετά το Περιστέρι και την Εθνική Ελλάδας. Παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Μονακό, ο Σπανούλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το 2025.

Η συμφωνία με τη Μονακό έρχεται μετά το "διαζύγιο" της ομάδας με τον Σάσα Ομπράντοβιτς και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη, με την πρόκληση της Euroleague να αποτελεί το επίκεντρο των προσπαθειών του.
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον Ντιόγκο Ζότα στον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα: Οι αθλητές που έχασαν στην ζωή τους σε τροχαία

Αθλητισμός / Από τον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα στον Ντιόγκο Ζότα: Οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

O ελληνικός αθλητισμός έχει επίσης βιώσει την απώλεια σημαντικών αθλητών με τους θανάτους των Γιώργου Μητσιμπόνα, Παναγιώτη Κατσούρη και Άννας Πολλάτου
LIFO NEWSROOM
ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM