Αυστραλιανό Όπεν: Στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς, νίκη με 3-0 επί του Ιμέρ

Αυστραλιανό Όπεν: Στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς, νίκη με 3-0 επί του Ιμέρ Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Με καλή εμφάνιση έκανε πρεμιέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Αυστραλιανό Όπεν, εξασφαλίζοντάς την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις χρειάστηκε 2 ώρες και 10 λεπτά για να νικήσει τον Μίκαελ Ιμέρ με 6-4, 6-4, 6-3 και να πάρει το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο. 

Ο Τσιτσιπάς, που προέρχεται από τραυματισμό στον αγκώνα ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο, δεν άφησε περιθώριο στον 23χρονο Σουηδό στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο, είχε κάποια προβλήματα στο σερβίς, με συνέπεια ο Ιμερ να πετύχει δύο break. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 2-0, προσπέρασε 3-2 και βρέθηκε ξανά πίσω με 4-3, αλλά στο φινάλε πήρε τρία σερί γκέιμ και έφτασε στο 6-4. Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς «έσπασε» νωρίς το σερβίς του αντιπάλου του, έσωσε τέσσερα break points στο 3-2 και «έκλεισε» το ματς με το έβδομο break του.

Ο επόμενος αντίπαλός του στο Australian Open θα είναι ο Σεμπάστιαν Μπάες. Ο Αργεντινός, Νο88 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Ισπανού Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας με 6-4, 4-6, 6-3, 1-6, 6-2. Ο 21χρονος Μπάες μπήκε πέρυσι στο επαγγελματικό τουρ και μετέχει για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό ενός γκραν σλαμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM