Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε επέμβαση στον αγκώνα

Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε την επέμβαση στον αγκώνα Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε τελικώς την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αγκώνα. 

Αν και το team του δεν είχε αποκαλύψει αν θα υποβαλλόταν ή όχι στην επέμβαση, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την απόφαση και χειρουργήθηκε σε κλινική της Ελβετίας.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο που αναρρώνει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε εμμέσως πως η αποθεραπεία του δεν θα του πάρει καιρό, και αφού μείνει δυο βδομάδες στο Ντουμπάι για προετοιμασία, στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για τα τερέν της Αυστραλίας.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά σε κάθε δοκιμασία έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Κάποιες ημέρες η ζωή είναι μόνο τα όνειρά μας, οι ελπίδες και το όραμά μας για το μέλλον. Αλλά υπάρχουν και ημέρες που η ζωή μας υποχρεώνει να βάζουν το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι οκ επίσης. Σε όλους τους φαν, ευχαριστώ για την διαρκεί υποστήριξη και ενθάρρυνση. Συγκεντρώνομαι σε ένα πιο υγιές και χαρούμενο μέλλον. Επόμενη στάση, η προετοιμασία στο Ντουμπάι και από δω και μπρος ανυπομονώ για την Αυστραλία». 

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας είχε επισκεφθεί τον ίδιο γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν εκείνος αντιμετώπισε πρόβλημα στο ίδιο σημείο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ