Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε επέμβαση στον αγκώνα

Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε την επέμβαση στον αγκώνα Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε τελικώς την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αγκώνα. 

Αν και το team του δεν είχε αποκαλύψει αν θα υποβαλλόταν ή όχι στην επέμβαση, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την απόφαση και χειρουργήθηκε σε κλινική της Ελβετίας.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο που αναρρώνει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε εμμέσως πως η αποθεραπεία του δεν θα του πάρει καιρό, και αφού μείνει δυο βδομάδες στο Ντουμπάι για προετοιμασία, στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για τα τερέν της Αυστραλίας.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά σε κάθε δοκιμασία έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Κάποιες ημέρες η ζωή είναι μόνο τα όνειρά μας, οι ελπίδες και το όραμά μας για το μέλλον. Αλλά υπάρχουν και ημέρες που η ζωή μας υποχρεώνει να βάζουν το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι οκ επίσης. Σε όλους τους φαν, ευχαριστώ για την διαρκεί υποστήριξη και ενθάρρυνση. Συγκεντρώνομαι σε ένα πιο υγιές και χαρούμενο μέλλον. Επόμενη στάση, η προετοιμασία στο Ντουμπάι και από δω και μπρος ανυπομονώ για την Αυστραλία». 

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας είχε επισκεφθεί τον ίδιο γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν εκείνος αντιμετώπισε πρόβλημα στο ίδιο σημείο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Αθλητισμός / Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το δράμα με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, το σκάνδαλο σχετικά με τη συμπεριφορά του πατέρα του και την κριτική για την κατάσταση του εμβολιασμού του, κατέκτησε τον 22ο τίτλο του στο μονό ανδρών.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ