Αυστραλιανό Open: Ο Τσιτσιπάς θα γίνει «σουβλάκι» αν προκριθεί

Αυστραλιανό Open: Ο Τσιτσιπάς θα γίνει «σουβλάκι» αν προκριθεί Facebook Twitter
EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακολουθεί τα βήματα του Μάρκου Παγδάτη στο Australian Open και, αν κερδίσει τα ξημερώματα, εκτός από την δόξα της νίκης θα αποκτήσει και ένα σουβλάκι που θα φέρει το όνομά του.

O 20χρονος Έλληνας τενίστας, ανέφερε πρόσφατα το εστιατόριο «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη, ως ένα από τα αγαπημένα του και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου αποφάσισαν να επιστρέψουν την αγάπη, λέγοντας ότι το όνομα του Τσιτσιπά θα προστεθεί στο μενού, εάν αποκλείσει τα ξημερώματα τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασλβίλι στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το εστιατόριο έχει τιμήσει με τον ίδιον τρόπο και άλλον Έλληνα τενίστα, μία φορά στο παρελθόν δίνοντας σε ένα αρνίσιο σουβλάκι το όνομα του Ελληνοκύπριου, Μάρκου Παγδάτη, κατά τη διάρκεια της «παραμυθένιας» διαδρομής του το 2006 στην διοργάνωση, όταν είχε φθάσει στον τελικό, όπου έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Εάν ο Στέφανος τα καταφέρει, θα θέλαμε να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Αθλητισμός / Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον αποκλεισμό, τονίζοντας πως η αποτυχία δεν οφείλεται σε έλλειψη στήριξης, αλλά σε αγωνιστικά και ψυχολογικά λάθη που θα πρέπει να αναλυθούν
LIFO NEWSROOM
Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ