Αυστραλιανό Όπεν: Η Σερένα Γουίλιαμς ως άλλη «Φλο-Τζο»- Ολόσωμη φόρμα με έμπνευση από την ταχύτερη γυναίκα

Αυστραλιανό Όπεν: Η Σερένα Γουίλιαμς ως άλλη «Φλο-Τζο»- Ολόσωμη φόρμα με έμπνευση από την ταχύτερη γυναίκα Facebook Twitter
EPA
0

Η Σερένα Γουίλιαμς έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση στο κορτ. Όχι μόνο για την εύκολη νίκη της στην πρεμιέρα του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά και για την εμφάνιση που επέλεξε.

Η 39χρονη πρωταθλήτρια του τένις- που στοχεύει στην κατάκτηση του 24ου τίτλου της σε Γκραν Σλαμ- επέλεξε μία ασύμμετρη (κάλυπτε το ένα πόδι), μαύρη, φούξια και κόκκινη ολόσωμη φόρμα. Μία εμφάνιση που θύμισε έντονα μια άλλη θρυλική μορφή του αθλητισμού, την Φλόρενς Γκρίφιθ- Τζόινερ.

Στις δηλώσεις της μετά τη νίκη της επί της Λάουρα Σίγκεμουντ (6-1, 6-1), η Γουίλιαμς εξήγησε ότι πράγματι η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από την ταχύτερη γυναίκα όλων των εποχών.

Αυστραλιανό Όπεν: Η Σερένα Γουίλιαμς ως άλλη «Φλο-Τζο»- Ολόσωμη φόρμα με έμπνευση από την ταχύτερη γυναίκα Facebook Twitter
Εμπνευσμένη από την ταχύτερη γυναίκα όλων των εποχών η ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιαμς (Πηγή φωτό EPA)

«Είναι εμπνευσμένη από την Φλο-Τζο. Ήταν μία υπέροχη, εκπληκτική αθλήτρια. Μεγαλώνοντας παρακολουθούσα τη μόδα της, που πάντα άλλαζε. Οι εμφανίσεις της ήταν πάντα εκπληκτικές», δήλωσε.

Η ιδέα για μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ ήταν της αθλητικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η Σερένα Γουίλιαμς. «Θεέ μου, είναι τόσο φανταστικό», ήταν η αντίδραση της τενίστριας, σύμφωνα με την ίδια. «Από εκεί ξεκινήσαμε, προφανώς κάναμε κάποιες αλλαγές και μικροδιορθώσεις», εξήγησε η Αμερικανίδα που πάντα συγκεντρώνει τα βλέμματα με τις στολές που φορά.

Η Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ- που «έφυγε» από τη ζωή το 1998- είναι η ταχύτερη γυναίκα όλων των εποχών, καθώς ακόμη «αντέχουν» τα παγκόσμια ρεκόρ που είχε πετύχει το 1988 στα 100 μ. (10.49) και τα 200 μ. (21.34).

Πέρα από τα αθλητικά επιτεύγματά της, η Αμερικανίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια έγραψε ιστορία και με τις ενδυματολογικές επιλογές της στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές φορές επέλεγε εμφανίσεις ασύμμετρες (σαν εκείνη της Σερένα Γουίλιαμς), με κουκούλα, με ζώνες ή άλλα ιδιαίτερα στοιχεία, όπως και με έντονα χρώματα, ενώ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ήταν και τα μακριά νύχια της.

Αυστραλιανό Όπεν: Η Σερένα Γουίλιαμς ως άλλη «Φλο-Τζο»- Ολόσωμη φόρμα με έμπνευση από την ταχύτερη γυναίκα Facebook Twitter
Η Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ (Πηγή φωτό Getty Images)

Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική παρουσία της, η Σερένα Γουίλιαμς έκρινε ως «καλή εμφάνιση» την πρεμιέρα της στο Αυστραλιανό Όπεν, που ήταν το 100ο ματς της στο συγκεκριμένο τουρνουά. «Νομίζω ότι είμαι καλή στο να βρίσκω ρυθμό σε ένα Γκραν Σλαμ», συμπλήρωσε.

Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν διεξάγεται στη σκιά του κορωνοϊού. Περίπου 1.000 άτομα- αθλητές και βοηθητικό προσωπικό- μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών πριν από το τουρνουά στη Μελβούρνη. «Η περσινή χρονιά ήταν τρελή για τον κόσμο. Το να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω, να παίξω σε ένα Γκραν Σλαμ έπειτα από τους τελευταίους 12 μήνες, με κάνει να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τη στιγμή», δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ