Αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ Facebook Twitter
0

Τα αθλητικά ΜΜΕ είχαν πάρει φωτιά από νωρίς το πρωί σήμερα, όταν και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι ο αρχηγός της ομάδας Κάρλες Πουγιόλ ήθελε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου χωρίς όμως να δεχθεί ερωτήσεις.

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα και ο Πουγιόλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα το Καλοκαίρι μετά το τέλος της φετινής περιόδου. Είχε προηγηθεί συμφωνία με τη διοίκηση, όπως είπε ο ίδιος, να μην ισχύσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν έχει λάβει καμιά απόφασή για το αν και που θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο μετά τις 30 Ιουνίου.

Ο Ισπανός στόπερ έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα με τραυματισμούς στο γόνατο και είχε μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου κινδύνευε και η θέση του στην εθνική ομάδα για το επικείμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM