Απαγόρευσαν τις μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα

Απαγόρευσαν τις μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
0

Απαγόρευση των μεταγραφών για την ομάδα της Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2015 επιβλήθηκε από τη FIFA, για παραβίαση των κανονισμών στις μεταγραφές ανήλικων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επιπλέον στην ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 400.000 ευρώ.



Σύμφωνα με το BBC, ο σύλλογος δεν θα μπορεί για δύο περιόδους, ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει ποδοσφαιριστές. Η Μπαρτσελόνα καταδικάστηκε για μετεγγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών στην πενταετία 2009 - 2013. 

Η FIFA ουσιαστικά δεν επιτρέπει μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών, παρά μόνο αν πληρούνται κάποια κριτήρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM