Αντετοκούνμπο: Μπορεί, στα 40 μου, πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη, να λέω «εγώ και ο Τζόρνταν το πετύχαμε»

Αντετοκούνμπο: Μπορεί, στα 40 μου, πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη, να λέω «εγώ και ο Τζόρνταν το πετύχαμε» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ένα από τα ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν ισοφάρισε στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

O Αντετοκούνμπο πέτυχε και πάλι triple double, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν για το πόσες φορές το έχει πετύχει, πετυχαίνοντας πάνω από 35 πόντους. Στον αγώνα του Σαββάτου, οι Μπακς επικράτησαν με 124-114 των Γουίζαρντς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε triple double: 42 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ενώ είχε και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 15/24 δίποντα και 9/14 βολές.

«Σπουδαίο, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Όταν θα είμαι 40 κάπου στη Χαβάη ή στην Καραϊβική και θα πίνω pina colada και θα συζητάω με τη γυναίκα μου για το πόσο σκληρός ήμουν όταν έπαιζα, μπορεί να πω ότι "εγώ και ο Μάικλ Τζόρνταν το πετύχαμε αυτό"», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM