Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League

Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League Facebook Twitter
EPA
0

Αισθητή έκαναν για μία ακόμα φορά την παρουσία τους οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ευρώπης, στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ακολούθησε στην τρίτη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια τα 4.62μ μέτρα.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι δύο αθλήτριες πρωταγωνίστησαν σε ακόμα έναν αγώνα αλλά ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε σε καμία αθλήτρια να πιάσει υψηλές επιδόσεις.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε 2η με 4.52μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήρθε 3η με 4.40μ.

Το άλμα σε μήκος δεν ήταν στο επίσημα πρόγραμμα του Diamond League, ωστόσο, ο αγώνας έγινε κανονικά προς τιμήν του Βρετανού Ολυμπιονίκη Γκρεγκ Ράδεφορντ, ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Συμμετείχε και ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με καλύτερο άλμα στα 7.82μ πήρε την 6η θέση.

Νικητής ήταν ο Λούβο Μανιονόγκα (Νότια Αφρική) με 8.53μ, επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ του μίτινγκ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM