KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League

Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League Facebook Twitter
EPA
0

Αισθητή έκαναν για μία ακόμα φορά την παρουσία τους οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ευρώπης, στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ακολούθησε στην τρίτη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια τα 4.62μ μέτρα.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι δύο αθλήτριες πρωταγωνίστησαν σε ακόμα έναν αγώνα αλλά ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε σε καμία αθλήτρια να πιάσει υψηλές επιδόσεις.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε 2η με 4.52μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήρθε 3η με 4.40μ.

Το άλμα σε μήκος δεν ήταν στο επίσημα πρόγραμμα του Diamond League, ωστόσο, ο αγώνας έγινε κανονικά προς τιμήν του Βρετανού Ολυμπιονίκη Γκρεγκ Ράδεφορντ, ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Συμμετείχε και ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με καλύτερο άλμα στα 7.82μ πήρε την 6η θέση.

Νικητής ήταν ο Λούβο Μανιονόγκα (Νότια Αφρική) με 8.53μ, επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ του μίτινγκ.

Αθλητισμός
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM