Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League

Άλμα επί κοντώ: Δεύτερη η Στεφανίδη και τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League Facebook Twitter
EPA
0

Αισθητή έκαναν για μία ακόμα φορά την παρουσία τους οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ευρώπης, στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ακολούθησε στην τρίτη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια τα 4.62μ μέτρα.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι δύο αθλήτριες πρωταγωνίστησαν σε ακόμα έναν αγώνα αλλά ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε σε καμία αθλήτρια να πιάσει υψηλές επιδόσεις.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε 2η με 4.52μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήρθε 3η με 4.40μ.

Το άλμα σε μήκος δεν ήταν στο επίσημα πρόγραμμα του Diamond League, ωστόσο, ο αγώνας έγινε κανονικά προς τιμήν του Βρετανού Ολυμπιονίκη Γκρεγκ Ράδεφορντ, ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Συμμετείχε και ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με καλύτερο άλμα στα 7.82μ πήρε την 6η θέση.

Νικητής ήταν ο Λούβο Μανιονόγκα (Νότια Αφρική) με 8.53μ, επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ του μίτινγκ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM