Αγωνία για τον Τζιανλούκα Βιάλι - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Αγωνία για τον Τζιανλούκα Βιάλι - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο Τζιανλούκα Βιάλι δίνει ξανά τη σκληρότερη μάχη, αυτή για τη ζωή. «Αντίπαλός» του ο καρκίνος στο πάγκρεας, με τον οποίο ζει εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Ιταλός παλαίμαχος διεθνής επιθετικός τον χαρακτήρισε ως «ανεπιθύμητο επισκέπτη», «έναν ταξιδιωτικό σύντροφο που ευχαρίστως θα είχα αποφύγει».

Οι συνθήκες φαίνεται να χειροτερεύουν, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", σημειώνοντας ότι η 87χρονη μητέρα του, Μαρία Τερέζα, ταξίδεψε χθες το απόγευμα από την Κρεμόνα στο Λονδίνο, όπου ο Βιάλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

 Ήδη από την περασμένη Τετάρτη, όταν μέσω της ιστοσελίδας της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FIGC) ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τον ρόλο του επικεφαλής της αποστολής των «ατζούρι», υπήρξε ανησυχία.

Τώρα, από το Λονδίνο, έφτασε η είδηση ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε, στο σημείο να τον αναγκάσουν να εισαχθεί στην κλινική, όπου ο Βιάλι είχε ήδη υποβληθεί σε δύο κύκλους χημειοθεραπείας.

Πολλά τα μηνύματα αλληλεγγύης από πολλούς πρώην συμπαίκτες του (Ραβανέλι και Καμπρίνι), παίκτες που είχε καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της προπονητικής καριέρας του (Τέρι) και διάσημες προσωπικότητες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Και φυσικά, από τον «δίδυμό» του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος χθες ήταν ανάμεσα στους φίλους που μετέφεραν το φέρετρο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έξω από τη Βασιλική της "Santa Maria degli Angeli".

Ο Μαντσίνι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη σύζυγό του Βιάλι, Κάθριν Γουάιτ Κούπερ, με την οποία ο Τζιανλούκα έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Ολίβια και τη Σοφία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ