Αγνοείται 20χρονος ποδοσφαιριστής επί δύο εβδομάδες

Εμίλ Ρόμπακ: Αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο ποδοσφαιριστής Εμίλ Ρόμπακ αγνοείται τις τελευταίες 14 ημέρες.

Αθλητικά διεθνή μέσα ανέφεραν πως ο 20χρονος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ οι προσπάθειες της σουηδικής ομάδα Νόρκεπινγκ να επικοινωνήσουν με τον ποδοσφαιριστή έχουν αποβεί άκαρπες. Να σημειωθεί πως ο Εμίλ Ρόμπακ έχει δοθεί ως δανεικός στην εν λόγω ομάδα από τη Μίλαν.

Η Μίλαν βρίσκεται σε επαφή με τη Νόρκεπινγκ και τον ατζέντη του επιθετικού τις τελευταίες ημέρες και πιθανόν ανάμεσα σε στελέχη των δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Εμίλ Ρόμπακ εντάχθηκε στη Νόρκεπινγκ τον Μάρτιο του 2023 και η θητεία του εκεί τελειώνει το καλοκαίρι του 2025.

Με πληροφορίες από getfootballnewsitaly

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM