ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένταση πριν από τον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένταση πριν από τον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο Facebook Twitter
0

Ένταση φέρεται να επικράτησε στον Βόλο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Πάνω από 300 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου στον Βόλο προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, παρότι δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οπαδοί της ΑΕΚ, ενημερώθηκαν ότι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν και οπαδοί του Ολυμπιακού και αποφάσισαν να κινηθούν προς το συγκεκριμένο ξενοδοχεί. Ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις που το περιφρουρούν. Ακολούθησε ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας.

 ΑΕΚ vs Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού, το βράδυ (21:00) του Σαββάτου (12/9), στο άδειο από φιλάθλους «Πανθεσσαλικό στάδιο», ΑΕΚ και Ολυμπιακός, με διαιτητή τον 47χρονο Ολλανδό, Μπγιέρν Κάιπερς, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό του Κυπέλλου, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 26 Ιουλίου στη Ριζούπολη, στη συνέχεια 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ αλλά αναβλήθηκε και τις δύο φορές.

Ένας αγώνας αξίας 90,175 εκατ. ευρώ, (όταν μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ κοστολογείται 250 εκατ. ευρώ), όσο εκτιμώνται οι δύο φιναλίστ (64,925 ο Ολυμπιακός και 25,250 η ΑΕΚ) σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfertmarkt, έχοντας ακριβότερους παίκτες τον Μαντί Καμαρά (12 εκατ) και Μάρκο Λιβάγια (4,5). Μία εκτίμηση όπου φυσικά δεν περιλαμβάνονται οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τις δύο ομάδες.

Φυσικά στην εκτιμώμενη αξία, δεν συμπεριλαμβάνονται οι νέες προσθήκες των δύο ομάδων, μιας και ο τελικός θα γίνει με τα ρόστερ της σεζόν 2019/20.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα 88 χρόνια ιστορίας του θεσμού, δεν θα είναι η πρώτη που ο τελικός χωρίς φιλάθλους, μιας και είχαν προηγηθεί οι τελικοί του 2016 και 2019, όχι φυσικά λόγω Covid-19, αλλά προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM