ΑΕΚ: Καρέ- καρέ η πορεία των έργων στο νέο γήπεδο- Από την έναρξη μέχρι σήμερα

ΑΕΚ: Καρέ- καρέ η πορεία των έργων στο νέο γήπεδο- Από την έναρξη μέχρι σήμερα Facebook Twitter
0

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, που καταγράφει την πορεία των εργασιών στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ.

Την ώρα που η αγωνιστική δράση να έχει «παγώσει»- η Super League παρέτεινε σήμερα την αναστολή του πρωταθλήματος έως τις 24 Απριλίου- οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να βρουν... παρηγοριά στη συνέχιση της κατασκευής του νέου «σπιτιού» της ομάδας τους. Στο βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, καταγράφεται η πορεία των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την έναρξη των εργασιών τον Ιούλιο του 2017, μέχρι σήμερα.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες για την υπογειοποίηση, μία από τις σημαντικές εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του γηπέδου. Στην «Αγιά Σοφιά» έως τώρα έχει κατασκευαστεί το κυρίως «σώμα» του γηπέδου, ενώ έχουν τοποθετηθεί οι κερκίδες, αλλά και το στέγαστρο. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αναμένεται να είναι έτοιμο το 2021.

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Αθλητισμός / Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον αποκλεισμό, τονίζοντας πως η αποτυχία δεν οφείλεται σε έλλειψη στήριξης, αλλά σε αγωνιστικά και ψυχολογικά λάθη που θα πρέπει να αναλυθούν
LIFO NEWSROOM
Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ