Εισήγηση -βόμβα από Κοντονή: Διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στη χώρα

Εισήγηση -βόμβα από Κοντονή: Διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στη χώρα Facebook Twitter
13

Το μαχαίρι στο κόκκαλο φαίνεται να είναι αποφασισμένος να φτάσει ο Σταύρος Κοντονής ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport.fm αύριο θα εισηγηθεί "λουκέτο" στο πρωτάθλημα.

Μετά από όσα έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει λάβει την απόφαση ότι η μόνη λύση για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στη χώρα μέχρι νεωτέρας.

Στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο κ.Κοντονής με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα πρόκειται να εισηγηθεί την διακοπή των πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα.

Η τελική απόφαση για το ζήτημα θα κριθεί από τα όσα θα συζητήσουν οι δύο άνδρες και πλέον αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η επίσκεψη του Σταύρου Κοντονή στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 αύριο το πρωί είχε αποφασισθεί από το μεσημέρι.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Θα είναι λάθος μια τέτοια κίνηση. Έτσι ή σε καμιά βδομάδα θα αρθεί και θα έχουμε ένα πυροτέχνημα και εν συνεχεία μια από τα ίδια ή το δορυφορικό κανάλι που στηρίζει οικονομικά τις ΠΑΕ θα καταρρεύσει, τεχνικοί, ποδοσφαιριστές, φυσικοθεραπευτές κ.α. πολλοί θα χάσουν τις δουλειές τους, τα έσοδα στο ΙΚΑ θα μειωθούν, η κατανάλωση στα μαγαζιά, γενικά θα βαθύνει το μαύρο.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εφαρμοστούν επιτελούς οι νόμοι που ήδη υπάρχουν και να τιμωρηθούν σκληρά όσοι φταίνε, χωρίς να διακοπεί καμιά δραστηριότητα στην δοκιμαζόμενη ελληνική αγορά.
Δε νομιζω οτι θα λυπηθω ουτε τους ποδοσφαιριστες που θα μεινουν ανεργοι ουτε το ιδιωτικο καναλι ουτε και τους παραγοντες..εχουν για ποοολλαα χρονια αποθεμα..Να γινει για να ξεβρωμισει το τοπιο!!
Δεν είναι έτσι.Από τους ποδοσφαιρίστες που παίζουν αυτή την εποχή έχουν βγάλει 20/30 λεφτά και οι υπόλοιποι, παίχτες που δεν αγωνίζονται στις 3 πρώτες ομάδες, μιλάμε και για β,γ κατηγορία, δουλεύουν για 700 ευρώ, ο χώρος του ποδοσφαίρου ειδικά μετά την κρίση του 2010 είναι σαν όλους τους άλλους χώρους του θεάματος, υπάρχουν 10/20 σταρ που αμοίβονται με εκατομμύρια και χιλιάδες παιδιά που δουλεύουν μεροδούλι μεροφάι.Μια τέτοια ενέργεια θα έχει μεγάλο κακό αντίκτυπο στην μικρή και δοκιμαζόμενη ελληνική αγορά – είναι πολλά επαγγέλματα γύρω από το ποδόσφαιρο – και δεν έχει καμιά επιτυχία εξασφαλισμένη. Το πονάει κεφάλι κόβω κεφάλι, βάζω φωτιά και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δεν είναι σωστή αν θέλετε και δημοκρατική θεραπεία. Υπάρχουν νόμοι και δεν εφαρμόζονται. Εάς εφαρμοστούν σκληρά πάνω μόνο σε όσους ευθύνονται και όλα θα είναι πολύ καλύτερα.
Και όμως.. συμφωνώ σε αυτό.Όχι τόσο γιατί "πολλοί θα χάσουν τις δουλειές τους", αυτό αναπόφευκτα θα συμβεί για κάποιο διάστημα με όποιο τρόπο και αν αποφασίσεις να πας κόντρα στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο.Όσο γιατί οι νόμοι -ειδικά οι αθλητικοί- είναι ΥΠΕΡαρκετοί, αν εφαρμοστούν και πάρει και 1-2 έξυπνες πρωτοβουλίες η Κυβέρνηση, μπορεί να κάνει δουλειά, ενώ το "κατεβάζω τα ρολά", είναι μάλλον κίνηση εντυπωσιασμού πιο πολύ, ακόμα και αν καταλήξει να έχει αποτέλεσμα.Ε, τώρα... για το δορυφορικό κανάλι... ας καταρρεύσει.... έχουν και άλλοι σειρά... και την περιμένουν καιρό.
Επιτέλους να μπει τέλος στο ποδόσφαιρο των λαμογιών, του τραμπουκισμού, της βίας και του ξεπλύματος απο τα "μεγάλα κεφάλια".Καιρός να αποκτήσει το ποδόσφαιρο ξανά την λαικότητα και την χαρά που προσέφερε κάποτε, με όποιον τρόπο και να γίνει αυτό!!Διακοπή ΧΘΕΣ.