ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επιτέλους νίκη για την Εθνική και φεύγει για Βραζιλία!

Επιτέλους νίκη για την Εθνική και φεύγει για Βραζιλία! Facebook Twitter
0

Με νίκη έκλεισε τον κύκλο των φιλικών της παιχνιδιών η Εθνική ομάδα και φεύγει πλέον για Βραζιλία, για τους αγώνες του Μουντιάλ με πρώτο παιχνίδι στις 14 Ιουνίου, κόντρα στην Κολομβία. Η Εθνική νίκησε με 2-1 τη Βολιβία με γκόλ των Κονέ και Κατσουράνη, έχοντας καλή απόδοση όπως και στο παιχνίδι με τη Νιγηρία και αποθεώθηκε από τους ομογενείς μας στις ΗΠΑ.

Πάντως η Εθνική δεν κατάφερε να είναι στην ώρα της στη χώρα της σάμπας λόγω προβλήματος στο αεροσκάφος που θα μετέφερε την αποστολή. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ:

«Ακυρώθηκε η πτήση της Εθνικής Ανδρών από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ αρχικά για το Ρεσίφε και μετά το Αρακαζού της Βραζιλίας λόγω προβλήματος στο αεροσκάφος το οποίο θα μετέφερε την ομάδα στη Βραζιλία.

Έτσι, ενημερώθηκε η FIFA για την αλλαγή στην ημερομηνία άφιξης της αποστολή ενώ τα μέλη της Εθνικής θα διαμείνουν στο Νιού Τζέρσεϊ άλλη μία ημέρα».

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ