Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση 10% στους μισθούς και καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση 10% στους μισθούς και καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αλλαγές στα οικονομικά της για εξοικονόμηση πόρων εφαρμόζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ιθύνοντες και το προσωπικό συμφώνησαν σε  μείωση 10% στους μισθούς των παικτών της ομάδας και όχι σε μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Οι ιθύνοντες της Βασίλισσας προσπαθούν να κρατήσουν το κλαμπ σε ισορροπία εν μέσω κρίσης λόγω πανδημίας και οι παίκτες από κοινού δέχτηκαν τη νέα μείωση, όπως είχε συμβεί και στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν.

Σχετικά με τις μεταγραφές, η «Marca» σημείωσε ότι εφόσον η ομάδα είναι σε φάση οικονομικών περικοπών, δεν πρόκειται να κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση παίκτη τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κάποια πώληση, κάτι που δεν αποκλείεται στις τάξεις των Μαδριλένων, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ του Ζινεντίν Ζιντάν που δεν έχουν ανταποκριθεί στα στάνταρ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM