Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ

Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ Facebook Twitter
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, οχτώ ημέρες έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω θρόμβου στον εγκέφαλο.

Η έξοδος του Μαραντόνα από το νοσοκομείο έγινε με ασθενοφόρο, ενώ ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου δεν μίλησε στο πλήθος δημοσιογράφων και οπαδών που φώναζαν συνθήματα. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου μπορεί να ακολουθήσει θεραπεία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ. 


Πριν από 8 ημέρες ο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση, λόγω υποσκληρίδιου αιματώματος, έναν θρόμβο στον εγκέφαλο. Η νοσηλεία του παρατάθηκε εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που εμφάνιζε, εξαιτίας της ξαφνικής αποχής του από το αλκοόλ. Πριν από το εξιτήριο, ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε, δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του Μαραντόνα μετά την επέμβαση.

Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ Facebook Twitter

Φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Μαραντόνα μεταφέρθηκε σε κλινική βόρεια του Μπουένος Άιρες, όπου θα περάσει το επόμενο διάστημα, αντιμετωπίζοντας και το πρόβλημα αλκοολισμού. «Πάντα πρέπει να προσέχουμε τον Μαραντόνα και ιδιαίτερα τώρα», είπε ο γιατρός του.

 

Ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, είπε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι σε καλή κατάσταση και πρόθυμος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Ο Ντιέγκο πέρασε πιθανότατα τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του», είπε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι ήταν ένα «θαύμα» το γεγονός πως εντοπίστηκε ο θρόμβος, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή του.

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι οικογενειακή συντροφικότητα και να είναι περιτριγυρισμένος από γιατρούς. Με τους γιατρούς και την οικογένειά του ο Ντιέγκο θα είναι όπως πρέπει: ευτυχισμένος», συμπλήρωσε.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη τρεις φορές σε νοσοκομείο για σοβαρά προβλήματα υγείας- τα δύο από αυτά θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία- εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Με πληροφορίες από Times, Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM