Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ

Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ Facebook Twitter
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, οχτώ ημέρες έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω θρόμβου στον εγκέφαλο.

Η έξοδος του Μαραντόνα από το νοσοκομείο έγινε με ασθενοφόρο, ενώ ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου δεν μίλησε στο πλήθος δημοσιογράφων και οπαδών που φώναζαν συνθήματα. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου μπορεί να ακολουθήσει θεραπεία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ. 


Πριν από 8 ημέρες ο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση, λόγω υποσκληρίδιου αιματώματος, έναν θρόμβο στον εγκέφαλο. Η νοσηλεία του παρατάθηκε εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που εμφάνιζε, εξαιτίας της ξαφνικής αποχής του από το αλκοόλ. Πριν από το εξιτήριο, ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε, δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του Μαραντόνα μετά την επέμβαση.

Ο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση- Τον πήγαν σε κλινική για απεξάρτηση από το αλκοόλ Facebook Twitter

Φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Μαραντόνα μεταφέρθηκε σε κλινική βόρεια του Μπουένος Άιρες, όπου θα περάσει το επόμενο διάστημα, αντιμετωπίζοντας και το πρόβλημα αλκοολισμού. «Πάντα πρέπει να προσέχουμε τον Μαραντόνα και ιδιαίτερα τώρα», είπε ο γιατρός του.

 

Ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, είπε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι σε καλή κατάσταση και πρόθυμος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Ο Ντιέγκο πέρασε πιθανότατα τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του», είπε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι ήταν ένα «θαύμα» το γεγονός πως εντοπίστηκε ο θρόμβος, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή του.

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι οικογενειακή συντροφικότητα και να είναι περιτριγυρισμένος από γιατρούς. Με τους γιατρούς και την οικογένειά του ο Ντιέγκο θα είναι όπως πρέπει: ευτυχισμένος», συμπλήρωσε.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη τρεις φορές σε νοσοκομείο για σοβαρά προβλήματα υγείας- τα δύο από αυτά θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία- εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Με πληροφορίες από Times, Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ