Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Μαραντόνα

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Μαραντόνα Facebook Twitter
0

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο 60χρονος Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στον «ζωντανό θρύλο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εντοπίστηκε αιμάτωμα στο κεφάλι μετά την αξονική στην οποία υποβλήθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα. Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία συχνά προκαλείται από τραυματισμό στο κεφάλι, που μπορεί να ασκήσει πίεση στον εγκέφαλο.

«Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του προσωπικού του γιατρού Λεοπόλντο Λουκ και πρόσθεσε:«Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι» τόνισε ο έμπειρος γιατρός που επεσήμανε ότι το χειρουργείο διήρκησε 80 λεπτά.

Περίπου 50 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κλινική Olivos, στα προάστια του Μπουένος Άιρες κι όταν ενημερώθηκαν ότι εγχείρηση πήγε καλά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή το 1986 και έπαιξε για την Μπόκα Τζούνιορς, τη Βαρκελώνη, τη Νάπολη και τη Σεβίλλη, εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημοσίως την Παρασκευή, την ημέρα των γενεθλίων του. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM