Τσιτσιπάς Vs Τζόκοβιτς: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός

Τσιτσιπάς Vs Τζόκοβιτς: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός Facebook Twitter
Τσιτσιπάς Vs Τζόκοβιτς: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ρολάν Γκαρός (EPA)
0

Ανακοινώθηκε νωρίτερα το πρόγραμμα των ημιτελικών των αντρών για το φετινό Ρολάν Γκαρός, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διεκδικεί μία θέση στον τελικό.

Η φάση των ημιτελικών θα ξεκινήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 15:30 αύριο Παρασκευή με την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ, 12 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν.

Ο δεύτερος ημιτελικός που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τον Στέφανο Τσιτσιπά θα διεξαχθεί στις 18:00.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στο Philippe Chatrier και θα μεταδοθούν απευθείας από τo ΕΡΤ Sports.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός επικρατώντας με 3-0 του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Τζόκοβιτς εξασφάλισε το δικό του «εισιτήριο» με νίκη κόντρα στον Πάμπλο Καρένο Μπούστα. Όμως, κατά τη διάρκεια του ματς ο Σέρβος φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που παραδέχθηκε αργότερα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν βρεθεί αντίπαλοι πέντε φορές έως τώρα και ο Σέρβος έχει το προβάδισμα με 3-2 στις αναμετρήσεις τους. Την Παρασκευή όμως θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε ένα Γκραν Σλαμ, για το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής στο Roland Garros.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM