Κατερίνα Στεφανίδη: «Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και όχι σε αγώνες;»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και όχι σε αγώνες;» Facebook Twitter
0

Την απορία της για ποιο λόγο επιτρέπεται η συμμετοχή κόσμου σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο έστω αριθμό αλλά όχι στα γήπεδα εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ τοποθετήθηκε επί τους θέματος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας το γεγονός ότι κάπου επιτρέπεται η παρουσία κόσμου, ενώ αλλού όχι.

 Πολλοί ήταν οι χρήστες που συμφώνησαν με το σχόλιό της, ανάμεσά τους και η Μαρία Σάκκαρη, που έγραψε: «Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ», με την Κατερίνα Στεφανίδη να συμφωνεί. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά σε πολλά από τα σχόλια που ακολούθησαν. 

Όταν κάποιος της ανέβασε μία φωτογραφία από επεισόδια, η ίδια απάντησε: «Δεν είναι όλα τα αθλήματα ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και ευγενή αθλήματα που οι φίλαθλοι (και όχι οπαδοί) μπορούν να έρθουν και με ηρεμία να ακολουθήσουν και να τηρήσουν όλα τα μέτρα. Οι αγώνες στίβου, οι αγώνες τέννις και πολλά αλλά δεν έχουν επεισόδια».

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναφέρθηκε επίσης στην προσοχή που δίνεται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κάτι που δεν συμβαίνει για όλα τα αθλήματα, ειδικά εν μέσω πανδημίας. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ