Πέθανε ο αναλυτής της εθνικής, Σταμάτης Αντωνίου

Πέθανε ο αναλυτής της εθνικής, Σταμάτης Αντωνίου Facebook Twitter
Πέθανε ο Σταμάτης Ανωνίου (Facebook)
0

Σε ηλικία 42 ετών πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου, μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ως αναλυτής.

Ο Σταμάτης Αντωνίου υπήρξε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου ενώ ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου. «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα».

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και η ΕΠΟ. «Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σταμάτη Αντωνίου για τον αδόκητο χαμό του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε τις Εθνικές Ομάδες ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών, με την ιδιότητα του αναλυτή αγώνων, από το 2014 μέχρι το 2019.»

Συγκινητική και η ανάρτηση του γυμναστή της εθνικής, Γρηγόρη Μπιζά, που έγραψε για τον θάνατο του συνεργάτη και φίλου του «Έφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά.

Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για τη δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον.

Θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα. Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένεια του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι υπερήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα.

Εδώ έφτασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς. ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM