Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι προς πώληση, ορίζοντας την τιμή στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

 

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι αναζητείται αγοραστής για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση και η τιμή είναι 25 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε.

 

Ειδικοί εκτιμητές- συμπλήρωσε- ανεβάζουν την αξία της ΚΑΕ στα 75 εκατομμύρια ευρώ, «34 εκατ. Για το σήμα και 75 εκατ. Η συνολική επιχειρηματική αξία. Αλλά δεν θα πάρω πίσω τα λόγια μου, είπα 25 εκατομμύρια πέρυσι και δεν το αλλάζω».

 

Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα πορευτεί με ανθρώπους εμπιστοσύνης, συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακόπουλος, κάνοντας αναφορά στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα έχει την παραμικρή εμπλοκή. Η ΚΑΕ θα βασίζεται «αποκλειστικά και μόνο στα έσοδά της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

Όταν ρωτήθηκε γιατί ενώ δήλωσε ότι η οικογένειά του έχει επενδύσει 450 εκατομμύρια στην ομάδα, ορίζει την τιμή στα 25 εκατομμύρια απάντησε «Αν συγκριθεί με τα χρήματα που έχουμε επενδύσει, η διαφορά είναι μεγάλη. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι λίγα τα 25 εκατομμύρια. Μπήκε αυτή η τιμή γιατί θέλω πραγματικά να έρθει κάποιος που αγαπά τον σύλλογο και θα τον κρατήσει ψηλά». Σε ερώτηση για το αν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από αγοραστή, απάντησε αρνητικά, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr