BBC: Στις 17 Ιουνίου αρχίζει ξανά η Premier League

BBC: Στις 17 Ιουνίου αρχίζει ξανά η Premier League Facebook Twitter
EPA
0

Η δράση στην Premier League αρχίζει ξανά στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Οι πρώτες αναμετρήσεις για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα είναι τα ματς Άστον Βίλα- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο.

Πρόκειται για δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις, ενώ στις 19-21 Ιουνίου θα διεξαχθεί πλήρης αγωνιστική της Premier League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα 25 βαθμών στη βαθμολογία και οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια.

Το πρόγραμμα της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος είναι υπό συζήτηση στη σύσκεψη των συλλόγων που είναι σε εξέλιξη, αλλά ήδη υπήρξε συμφωνία επί της αρχής για την ημερομηνία έναρξης, σύμφωνα με το BBC.

H Premier League διεκόπη στις 13 Μαρτίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή ήταν η νίκη της Λέστερ επί της Άστον Βίλα (4-0), στις 9 Μαρτίου. Την Τετάρτη, οι σύλλογοι ομόφωνα τάχθηκαν υπέρ της προπόνησης με επαφή.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 2.752 τεστ στις ομάδες, από τα οποία εντοπίστηκαν 12 κρούσματα κορωνοϊό. Οι παίκτες και το προσωπικό των συλλόγων θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ελέγχους δύο φορές την εβδομάδα. Σε περίπτωση που κάποιος βρίσκεται θετικός, μπαίνει σε καραντίνα για επτά ημέρες.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM