«Τα όνειρα δεν πεθαίνουν». Αυτό το μήνυμα στέλνει ο Γουίλ Κλέι στους αθλητές σε όλο τον κόσμο, μετά την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ο Αμερικανός τριπλουνίστας έχει μια μεγάλη συλλογή από μετάλλια- η οποία περιλαμβάνει τρία Ολυμπιακά και 6 από Παγκόσμια πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου. Τα τελευταία χρόνια όμως κάνει και μια παράλληλη καριέρα στη μουσική.

 

Ένα από τα τραγούδια του είναι το «Dreams Don't Die», αυτό που αφιέρωσε σε όλους τους αθλητές. «Νέα ημερομηνία για τους Ολυμπιακούς, αλλά οι στόχοι παραμένουν. Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο, που το όνειρό του αναβλήθηκε μέχρι το 2021. Τα όνειρα δεν πεθαίνουν», έγραψε δημοσιεύοντας το τραγούδι στα social media.

 

 

 

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμφανίζονται πολλοί αθλητές, ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής. «Τα όνειρα μπορεί να καθυστερήθηκαν, αλλά αυτό επιτρέπει μόνο η φωτιά μέσα μας να μεγαλώσει», είναι το μήνυμα στο τέλος του βίντεο κλιπ.

 

Η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων ανακοινώθηκε στις 24 Μαρτίου. Η διοργάνωση θα γίνει στο Τόκιο το 2021, από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου.